Yunus Emre Ortaokulu

Vizyon: Geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak, Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda birey yetiştirmek için, kaliteyi artırarak örnek ve lider bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, bireyler yetiştirmek görevimizdir. Amacımız; geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak değişim, gelişim ve yeniliklere açık teknolojiyi yakından takip ederek çevre şartları ve veli beklentileri göz önünde bulundurarak, öğrencileri bilimsel düşünme ve proje geliştirme felsefesi kazandırılarak, iyi bir üst okula hazırlamak ve evrensel değerler doğrultusunda eğlenceli eğitim öğretim ortamında bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Halk Oyunları İl Birinciliği Atletizm İl Birinciliği Voleybol İl Üçüncülüğü

Saatler: Başlama 08:30 Bitiş 15:00
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuzun ortalama başarı durumuna sahiptir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Üst kademeye öğrenci yerleştirme yüzdesi %80 oranındadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol, futbol halkoyunları alanlarında çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak, Meb Robot, Teknofest
Proje Çalışmaları: e- twinning